Burhaniye Mesleki Eğitim Merkezi

Telefon : 0 266 412 69 03
Belgegeçer : 0 266 422 24 22
WEB https://burhaniyemesem.meb.k12.tr
Adres : CUMHURİYET MAH. 1. SK. MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ BLOK NO: 1 BURHANİYE / BALIKESİR
VİZYON : Öğrencilerine dünyanın her yerinde çalışabilecek, çalıştırabilecek, üretebilecek nitelikte Eğitim ve Öğretim veren seçkin bir Mesleki Eğitim Merkezi olmak...
MİSYON : Biz, Burhaniye’in sosyal, kültürel, sanatsal ve teknik olanaklarından yararlanarak; üstün nitelikli işçi ve işveren yetiştirmek, ülkemizdeki bilgi ve teknolojinin üretilmesine, yönetilmesine, kullanılmasına, yayılmasına katkıda bulunmak, Ulusal değerlerine sahip çıkan, evrensel değerlere önem veren, haklarının ve sorumluluklarının farkında olan,çevreye duyarlı; kendini doğanın sahibi görmek yerine onun bir parçası olarak gören bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :3
Öğretim Şekli :Normal Tam Gün Tam Yıl
Saatler : 08.30 - 17.00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli-Fuel-Oil
Servis :
Ulaşım : Dolmuş ve taksi ile 5 dakika, yürüyerek 10 dakika.
Yerleşim Yeri : Balıkesir İli Burhaniye İlçesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine 500 metre
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Güneşten Üret Kendin Tüket isimli Güney Marmara Kalkınma Ajansı projesi yürütücülüğü (603 000 tl bütçeli)
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus + 4 proje sahipliği ve 2 proje ortaklığı